BLOG DESPRE FOTOGRAFIE

De ce să alegi cursurile Akira Enzeru Academy?

Școala Akira Enzeru Academy s-a înființat nu doar pentru a te învăța cum să folosești un aparat de fotografiat, ci și pentru a te învăța ce înseamnă arta. O mare parte din curs este dedicată înțelegerii artei fotografice. Lectorul școlii, Akira Enzeru, are peste 25 ani de experiență în pictură și fotografie pe film și digitală și nu își dorește altceva decât să aducă o evoluție în ceea ce privește arta fotografică. Cursul pentru adulți este structurat pe o perioadă de 12 luni, oferindu-ți astfel timpul necesar să asimilezi și să pui în practică toate informațiile primite.

Oricât de mult ne-am dori să credem că putem învăța totul despre fotografie într-un curs de 3 luni, acest lucru este imposibil, mai ales dacă nu avem experiență în domeniu. Dacă te interesează mai mult diploma și mai puțin informația, atunci clar un curs foto mai scurt va fi cea mai bună alegere. În schimb, dacă dorești cu adevărat să înveți și să practici pentru a avea rezultatele dorite este nevoie timp. Orice informație nouă are nevoie să fie asimilată și practicată. Diploma este foarte importantă atunci când ne decidem să lucrăm în domeniu, însă o diplomă fără cunoștințe și experiență este egală cu 0.

Fotografia nu înseamnă doar setările aparatului, ci și compoziție, viziune, creativitate, lumină, editare. Fiecare element are un rol important în evoluția ta ca fotograf. Pe lângă tehnică și arta fotografică, editarea foto joacă un rol la fel de important în evoluția ta ca fotograf, astfel la cursul pentru adulți de 12 luni se învață și developarea și corecțiile de bază ale fotografiei, iar la cursul de editare foto se pradă editare la un nivel intermediar-avansat. La fel ca în fotografie, este nevoie de cunoaștere și simț artistic pentru a îmbunătăți o fotografie prin editare sau pentru a crea o compoziție din mai multe fotografii și a păstra naturalețea fotografiei.
© 2021 - AKIRA PHOTOGRAPHY. Toate drepturile rezervate. Developed by FMS.