DESPRE NOI

Akira Enzeru Academy s-a născut din pasiunea comună a lui Teo și a Anei, atât pentru fotografie, dar mai ales pentru arta fotografică. Școala de fotografie este deschisă din 2020, însă Teo are o experiență în domeniul fotografiei de peste 25 de ani. Împreună si-au propus să creeze un curs care să aducă cursanții mai aproape de ceea ce își doresc, care să schimbe percepția lor asupra artei, să o înțeleagă și să o transpună în fotografiile lor.

AKIRA ENZERU

Fotograf / Lector

Incă de mic a fost pasionat de pictură, reușind să învețe despre lumină, umbră, cromatică, un atuu pe care nu mulți fotografi îl au. De la pictură la fotografie este doar un pas, astfel s-a îndrăgostit de arta fotografică și treptat a învățat toate secretele și tehnicile acesteia, urmând ulterior și un curs de specializare.

A început cu fotografia pe film și a evoluat o dată cu tehnologia devenind un bun cunoscător nu doar al artei dar și al tehnologiei. Primul aparat l-a primit la 9 ani, un Zenit E și de atunci a înțeles că acesta este drumul lui. A devenit cunoscut pentru proiectul “Ballerinas Everywhere Project”, fotografiile ajungând să străbată lumea apărând în diferite reviste și câștigând nenumarate premii.

Consideră că încă mai are de învățat, de experimentat, urmărind cu interes fotografiile de pe 35photo.pro, site unde se regăsesc unii dintre cei mai buni fotografi ai lumii și pe care îl recomandă ca punct de inspirație. Multe din fotografiile lui au fost selectate ca ‘Fotografia zilei’, ajungând în 2017 pe locul 17 in top 200 la categoria Nud.

Indemnat de mai mulți oameni care îl apreciază, precum și de persoanele care i-au urmat cursurile private, s-a decis să își împărtășească pasiunea și informațiile cu toți cei care doresc să învețe tainele fotografiei prin intermediul unui plan de cursuri bine definit.

  

ANA IONITA

Fotograf / Asistent

Ana și-a descoperit pasiunea pentru fotografie întâmplător, în urmă cu 10 ani, când a pus prima oară mâna pe DSLR-ul unui prieten. Din acel moment, a început o călătorie cu pași mici dar hotărâți către evoluția ei ca fotograf.

A devenit ulterior fotograf de evenimente și nu numai, îi place să creeze povești și să surprindă momente unice.

Consideră că din momentul în care l-a cunoscut pe Akira Enzeru, evoluția ei în fotografie a făcut un pas enorm și își dorește ca și elevii școlii să se bucure de o astfel de experiență. Bineînțeles, totul depinde de dorința și implicarea fiecăruia.

  

© 2021 - AKIRA PHOTOGRAPHY. Toate drepturile rezervate. Developed by FMS.