TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

 

Aceasta varianta a fost actualizata la data de 11.02.2023.

Stimate Utilizator,

Iti multumim pentru interesul fata de serviciile pe care echipa noastra ti le ofera!

Acest site este proprietatea societatii Team Shooters Studio SRL. Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, a serviciilor si a produselor sunt reglementate de urmatorii termeni si conditii (numiti in continuare si “T&C”) si de securitatea informatiilor (numite in continuare si „SI”).

Inscrierea la curs semnifica acceptul tau in ceea ce priveste T&C si SI, de aceea te rugam sa citesti cu atentie.

Scopul termenilor si al conditiilor!

Pentru a intelege conditiile de utilizare ale site-ului nostru, modul in care poti accesa informatiile si serviciile oferite de noi, cat si pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te inscrie, te rugam sa citesti cu atentie detaliile de mai jos.

Acest document, precum si toate politicile si procedurile noastre respecta principiile nediscriminarii si ale egalitatii de tratament fata de toti utilizatorii, bazat pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, respectand, totodata conditiile comerciale agreate prin contracte.

Te rugam sa citesti si Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie, inainte de a naviga pe site sau a te inscrie. Daca nu esti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile noastre, te rugam sa nu utilizezi website-ul. In cazul in care ai orice intrebari sau nelamuriri, te rugam sa ne contactezi la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0730609940 sau prin e-mail, la contact@akiraenzeru.ro

Folosirea website-ului reprezinta acceptarea acestor termeni si conditii, impreuna cu documentele si politicile noastre. Impreuna, aceste documente fac parte din contractul dintre tine si TEAM SHOOTERS STUDIO SRL, continand drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.

Prin navigarea pe website sau prin inscrierea pe site, esti de acord cu toate documentele mai sus mentionate si continutul lor si recunosti faptul ca, atat prezentul document, cat si toate politicile la care acesta face referire si pe care le regasesti pe site, au caracter obligatoriu fata de tine. De asemenea, prin navigarea pe website sau prin inscriere, iti iei angajamentul de a respecta prezentul document si politicile indicate.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Accesand site-ul nostru vei gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

Inscrierea

Pentru a te inscrie, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele din actul de identitate, adresa e-mail si numarul de telefon la care poti fi contactat(a). In cazul in care una sau mai multe informatii dintre cele de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti printr-un mail la contact@akiraenzeru.ro

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tale, veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi nevoie de acordul tau. De asemenea, adresa de e-mail sau numarul de telefon indicate gresit, atrag dupa sine anularea inscrierii, dat fiind faptul ca nu putem contacta cursantul.

Inainte de a te inscrie, te rugam sa citesti cu atentie detaliile si specificatiile: curs, profesor, programa, frecventa, taxa de curs, loc de desfasurare. Pentru a te inscrie la un curs trebuie sa dai click pe butonul INSCRIE-TE si sa completezi campurile care figureaza in mesajul de inscriere.

Politica de preturi si modalitatea de plata

Preturile sunt stabilite in momentul in care cursurile sunt expuse pe site. Acestea se pot schimba in cazul in care se aplica politica de reduceri sau daca va suferi modificari semnificative cursul de schimb euro-lei. Toate preturile afisate pe site sunt in lei.

Incheierea si durata contractului

Contractul intra in vigoare de la data efectuarii platii, odata cu achitarea avansului si produce efecte pana la indeplinirea integrala a tuturor obligatiilor contractuale.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii fara a oferi justificari sau explicatii suplimentare.

Serviciile noastre vor fi utilizate intotdeauna potrivit Regulamentelor si Politicilor comunicate de catre TEAM SHOOTERS STUDIO SRL

Incetarea contractului

Contractul inceteaza si in una dintre urmatoarele situatii:

(a) prin acordul partilor;

(b) la sfarsitul perioadei pentru care a fost incheiat;

(c) in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora;

(d) in cazul decesului beneficiarului;

(e) prin efectul legii sau in cazul unei hotarari judecatoresti definitive

(f) prin rezilierea contractului de catre beneficiar/ TEAM SHOOTERS STUDIO SRL, conform prevederilor de mai sus.

Modalitati de plata:

Plata se va face cu cardul in contul TEAM SHOOTERS STUDIO SRL mentionat in  site la MODALITATE DE PLATA.

Plata se face in lei, integral sau in rate, asa cum este mentionat in site la COSTURI

Dupa inscriere , urmatorul pas este achitarea taxei cu cardul. Confirmarea incasarii taxei in contul TEAM SHOOTERS STUDIO SRL trebuie realizata in scris (prin mail) de catre cumparator, prin transmiterea dovezii platii si a copiei de pe actul de identitate. Ulterior, cumparatorul primeste contractul, factura si fisa de inscriere destinate cursului achizitionat.

In cazul in care contractul nu este transmis inapoi completat si semnat, continuarea demersurilor organizatorice si, implicit, participarea la curs, reprezinta confirmarea incheierii contractului intre cele doua parti contractante.

Conditii de returnare a taxei de curs:

Avansul se poate restitui cel mai tarziu cu 10 zile inainte de inceperea cursului.

In cazul in care retragerea se face dupa termenul de 10 zile, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, locurile la curs fiind limitate iar taxele reprezentand costurile pentru organizarea cursurilor, inclusiv onorariul profesorului.

Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retragere.

In cazul in care nu te-ai putut prezenta la curs sau ai intrerupt frecventarea acestuia din motive imputabile propriei persoane, suma achitata nu se restituie, indiferent de modalitatea de plata (in rate sau integral), dar iti vom oferi posibilitatea de a recupera sedintele pierdute in sezonul urmator.

Legea guvernanta

Contractul dintre TEAM SHOOTERS STUDIO SRL si Cumparator este guvernat de legea romana si va fi interpretat in concordanta cu reglementarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila.

In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform regulamentului sau.

Forta majora

Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen si/sau de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Conform art. 1351 C. Civ., „(1) Daca legea nu prevede altfel sau partile nu convin contrariul, raspunderea este inlaturata atunci cand prejudiciul este cauzat de forta majora sau de caz fortuit. (2) Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.”

Pe perioada fortei majore invocate, toate termenele se suspenda.

Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura, programa cursurilor, materialele video si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.akiraenzeru.ro sunt propietatea exclusiva a TEAM SHOOTERS STUDIO SRL.

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea TEAM SHOOTERS STUDIO SRL.

 Vizitatorii/Utilizatorii acestui site web au urmatoarele drepturi: 

  • explorarea continutului (in limitele impuse de drepturile de autor ale TEAM SHOOTERS STUDIO SRL.) 
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
  • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.akiraenzeu.ro);

TEAM SHOOTERS STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Serviciile descrise pe acest site sunt valabile numai pentru TEAM SHOOTERS STUDIO SRL. si sunt proprietatea ei exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – TEAM SHOOTERS STUDIO SRL, precum si realizarea de linkuri, fara acordul prealabil al TEAM SHOOTERS STUDIO SRL da dreptul unilateral si neechivoc ca TEAM SHOOTERS STUDIO SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera contrara intereselor TEAM SHOOTERS STUDIO SRL, indiferent daca exista sau nu un scop comercial.

Utilizarea acestui website, precum si utilizarea informatiilor cuprinse pe www.akiraenzeru.ro se realizeaza pe propriul tau risc. In niciun caz, acest website sau TEAM SHOOTERS STUDIO SRL. nu este responsabil sau raspunzator pentru eventualele daune care rezulta din informatiile furnizate aici sau din aplicarea lor.

Acceptarea Termenilor si a Conditiilor

Prin utilizarea site-ului www.akiraenzeru.ro se considera ca ai citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii.


TEAM SHOOTERS STUDIO SRL poate modifica, revizui, imbunatati sau intrerupe furnizarea de informatii, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din documentele incluse pe acest site, fara a informa in prealabil in acest sens.


TEAM SHOOTERS STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, sterge, completa, actualiza in totalitate sau partial acesti Termeni si Conditii fara un anunt prealabil.

Aceste modificari intra in vigoare in momentul in care sunt publicate pe site-ul www.akiraenzeru.ro si se considera a fi acceptate de Vizitator/Utilizator prin folosirea in continuare a acestui site.

TEAM SHOOTERS STUDIO SRL
NR.ORC: J23/1242/11.03.2020
CIF: 42398492
SEDIUL: STR. LEBEDEI , NR.151H, COM. BERCENI, JUD. ILFOV
IBAN: RO93INGB0000999910077052
ING BANK N.V. AMSTERDAM

Reclamatii

Pentru orice fel de reclamatii, detalii sau neintelegeri, te rugam sa ne contactezi prin e-mail, la contact@akiraenzeru.ro sau la nr de tel. 0730609940.

© 2021 - AKIRA PHOTOGRAPHY. Toate drepturile rezervate. Developed by FMS.